Pagina
Menu

Kindersterrenbeelden

Onlinehoroscopen: kinderhoroscopen

Ram - 21 maart t/m 20 april

Ram kinderen zijn pionierend, energiek en ondernemend. Ze kunnen moeilijk op hun beurt wachten en verliezen het geduld als anderen hen niet kunnen volgen of de dingen niet snel genoeg gaan. Het beste komen ze tot hun recht wanneer ze alleen werken en hun eigen tempo kunnen volgen. Ze nemen graag het initiatief en zijn onafhankelijke denkers. Er treedt verzet op als anderen hun denkwijze of methoden aan hen willen opdringen. Ze kunnen dingen realiseren die anderen niet zo gauw durven en daarbij risico`s nemen.

Ram kinderen kunnen gauw boos worden maar dat gaat ook weer snel over. Ze zijn vrij direct in hun uitingen en kunnen soms een beetje bot overkomen. Dat kan er toe leiden dat ze later spijt hebben van hun ondoordachte reacties en/of handelingen. Deze kinderen houden van een gezonde wedijver en competitie vooral om te kunnen ontladen. Het kan soms moeilijk voor ze zijn om zich aan te passen aan de groep en de heersende regels. Sport is een goede uitlaatklep en dan vooral individuele sporten zoals bv. hardlopen.

  

Stier - 21 april t/m 21 mei

Stier kinderen zijn geduldig en gaan langzaam en volhardend te werk. Ze hebben moeite met vooruit zien omdat ze reageren op het moment. Daarom kunnen anderen hen soms als traag ervaren omdat ze a.h.w. aangezwengeld moeten worden door hun omgeving. Concrete zaken zijn belangrijk voor ze zoals een vaste plek of de veiligheid van steeds terugkerende zaken. Ze hebben tijd nodig om aan iets nieuws te wennen. Het is daarom belangrijk om ze geruime tijd van tevoren voor te bereiden op veranderingen zoals bv. een verhuizing.

Stier kinderen kunnen werkelijk genieten en houden van gemak en comfort. Ze zijn gevoelig en kunnen veel liefde geven. Ze hebben een meegaand karakter en worden niet gauw boos. Als hun woede eenmaal gewekt is, kunnen ze ontploffen en dan komt alles er ook in één keer uit! Ze willen graag praktisch werk verrichten en kunnen heel handig en creatief zijn. Het zijn harde werkers die vaak meer energie hebben om iets tot een goed einde te brengen dan anderen. Soms kunnen ze lui zijn en spannende situaties en/of confrontaties vermijden.

 

Tweelingen - 22 mei t/m 21 juni

Tweeling kinderen zijn nieuwsgierig en willen alles weten. Het zijn snelle denkers die een brede belangstelling hebben maar wat vaak leidt tot oppervlakkigheid omdat ze zo gauw verveeld raken. Dat maakt dat ze snel afgeleid zijn en dan op zoek gaan naar nieuwe prikkels. Ze houden van (woord) spelletjes en hebben humor. Het leggen van contact gaat hen goed af. Ze kunnen vrij snel van stemming wisselen maar zijn nooit lang bedroefd of ongelukkig. Soms lijken ze tuimelaartjes omdat ze steeds weer een andere mening hebben.

Tweeling kinderen kunnen wel eens de draak steken met anderen of gemakkelijk leugentjes om het bestwil hebben. Voor sommigen komt dat niet altijd betrouwbaar over maar zij zien dat anders. Wanneer er verveling optreedt, gaan ze zich met de mensen in hun omgeving bezighouden en kunnen dan de smeuigste roddels uitwisselen. Uiteraard geldt dit niet voor iedereen en zijn er ook tweeling kinderen die de moraal hoog houden. Ze zijn erg goed in het onder woorden brengen van hun ideeën. Boeken lezen maar ook boeken schrijven, zijn dingen die ze graag doen.

 

Kreeft - 22 juni t/m 23 juli

Kreeft kinderen zijn emotioneel en gevoelig voor de wijze waarop mensen met hen omgaan. Als de sfeer in de omgeving niet fijn is, hebben ze daar last van. De betrokkenheid met familie en gezin is groot en ze tonen altijd interesse. Ze zijn zorgzaam en koesteren spullen die een emotionele waarde hebben of binding met het verleden. Soms vatten ze algemene kritiek heel persoonlijk op en denken dan dat het op hen betrekking heeft. Deze kinderen staan graag klaar voor een ander en zijn erg hulpverlenend. Het is belangrijk dat ze een eigen plek hebben waar ze zich veilig voelen en kunnen terugtrekken.

Kreeft kinderen kruipen in hun schulp terug als hun fundamentele behoeften niet worden bevredigd. Ze gaan zich onzeker gedragen en zijn dan alleen nog op zichzelf gericht. Familie, thuis en het gezin zullen altijd belangrijk voor ze zijn. Ze geven graag hun liefde aan anderen maar vooral om het terug te kunnen ontvangen omdat ze daar zo naar verlangen. Soms kunnen ze moeite hebben om voor zichzelf op te komen en zijn dan niet volhardend genoeg, te week. Vaak zijn het wel personen waar je van op aan kunt en bij wie je je hart kunt uitstorten.

 

Leeuw - 24 juli t/m 23 augustus

Leeuw kinderen zijn spontaan, geïnspireerd en wilskrachtig. Ze nemen graag de leiding en schromen niet om op de voorgrond te treden. Soms zijn ze te dwingerig en dat maakt dan minder geliefd. Door hun vrolijkheid, creativiteit en onbevangenheid worden ze gewaardeerd door hun omgeving. Het is belangrijk voor ze om bevestigd te worden met een pluimpje of een schouderklopje anders worden ze onzeker en gaan twijfelen aan zichzelf. Een genomen besluit, zetten ze door en dan kan niemand hen daar van afbrengen.

Leeuw kinderen kunnen niet tegen dwang en macht en hebben moeite om autoriteiten te accepteren die hun respect niet verdienen. Dat komt omdat leeuw een natuurlijk leiderschap vertegenwoordigt en dat ook uitstraalt. Ze staan voor eerlijkheid/trouw en beschermen/helpen graag de underdog. Ze vinden het belangrijk om zichzelf te begrijpen maar ook om zichzelf te mogen zijn. Een Leeuw kind kan heel creatief zijn en zich vrij uiten in zang, dans en toneelspelen. Wanneer het gefrustreerd raakt, kan een Leeuwkind intolerant worden en de baas spelen.

 

Maagd - 24 augustus t/m 23 september

Maagd kinderen zijn behoedzaam en hechten waarde aan orde en netheid. Ze zijn kritisch en willen graag alles zo goed mogelijk doen. Soms stellen ze hoge eisen aan zichzelf en anderen die daar niet altijd aan kunnen voldoen. Dan volgt teleurstelling als dat zo blijkt te zijn want niet iedereen is in staat zo gemotiveerd en bijna perfectionistisch aan de slag te kunnen gaan. Toch moeten ze oppassen dat ze geen irritatie in de omgeving opwekken als ze op alle slakken zout leggen. Het maagd kind helpt anderen graag want het maakt zich graag nuttig.

Maagd kinderen kunnen soms piekeren over hun gezondheid. Ze vinden het belangrijk om verstandig te leven en volgen de regels. Hun interesse ligt in het hanteren van hulpmiddelen en instrumenten om zich vaardigheden eigen te maken. Daarom past een hobby die bestaat uit praktische vaardigheden, goed bij ze. Ze zijn zorgvuldig in hun werk en controleren alles extra goed. Soms zijn ze afstandelijker of hebben ze meer moeite om zich open te stellen. Emoties delen en bespreekbaar maken, is iets wat ze moeten leren. Ook kwetsbaar durven opstellen en hun eigen imperfectie leren accepteren.

 

  Weegschaal - 24 september t/m 23 oktober

Weegschaal kinderen houden van evenwicht en harmonie. Ze zoeken vaak een  middenweg om het iedereen naar de zin te maken. Liever sluiten ze een compromis dan de strijd aan te gaan. Daarmee kunnen ze zichzelf soms in lastige situaties manoevreren. Ze willen in geen geval uit de toon vallen en doen hun uiterste best om bij iedereen in de smaak te vallen. Ze houden van mooie dingen en vallen vaak op door hun charmante verschijning. Een Weegschaal kind bindt zich niet zo snel en kan gemakkelijk van de één naar de ander *fladderen*. Het nemen van besluiten is niet hun sterkste kant omdat er vaak meerdere mogelijkheden zijn.

Weegschaal kinderen kunnen goed als bemiddelaar optreden omdat ze de belangen van beide partijen onder ogen zien. Soms leven ze hiervan de negatieve kant uit en hebben competietiedrang of genieten van onenigheid en confrontaties. Dit is een signaal van onzekerheid of te weinig met beide benen op de grond staan. Het weegschaal kind kan moeite hebben met emoties vooral met het onder woorden brengen ervan. De neiging bestaat om alles te verklaren en dat kan vaak met gevoelens niet. Ze kunnen daarom in gesprek met gevoelsmensen soms volkomen langs elkaar heen praten.

  

Schorpioen - 24 oktober t/m 22 november

Schorpioen kinderen zijn intens komen soms gesloten en ondoordringbaar over. Ze willen inzicht hebben in alle processen en zijn gedreven in het doorgronden ervan. Er wordt geen genoegen genomen met halve antwoorden. Deze kinderen houden zich bezig met de meest diepgaande thema`s waar ouders versteld van kunnen staan. Gevoelens beleven ze in uitersten van heel diep liefhebben tot haten. Wanneer een schorpioen kind gekwetst is, zal het dat niet snel vergeten omdat het alle uitspraken serieus neemt. Aan de andere kant kan het een geduchte tegenstander zijn die genadeloos terugbijt.

Schorpioen kinderen houden van het mystieke en verborgene. Dat kan variëren van griezelverhalen tot paranormale zaken. Ze willen weten wat er in de psyche van de mens omgaat om hen te kunnen begrijpen. Voor anderen voelt dat als een ondoordringbare laag waardoor er een zeker afstand kan ontstaan of angst om contact te maken. Daarom wordt er niet gauw een vriendschap gesloten. Maar eenmaal is hun hart veroverd dan kan dat voor het leven zijn. Voor een schorpioen geldt zeker: stille wateren hebben diepe gronden...... Het lijkt alsof er altijd iets in hen omgaat.

 

Boogschutter - 23 november t/m 22 december

Boogschutter kinderen hebben vrijheidsdrang en zijn heel enthousiast te maken voor allerlei speelse zaken. Ze zijn steeds weer op zoek naar nieuwe ideeën en andere overtuigingen. De wereld interesseert hen en ze trekken er graag op uit. Ze hebben er een hekel aan wanneer ze beperkt worden door regels en wetten en houden er hun eigen levensovertuiging op na. Daarin kunnen ze heel eigenwijs zijn, soms op het belerende af. Wanneer ze geboeid raken door iets, kunnen ze zo hard van stapel lopen dat ze halverwege opgebrand raken en een project niet tot het einde afmaken.

Boogschutter kinderen kunnen anderen inspireren en overtuigen mee te doen. Dit kind heeft een voorliefde voor exacte wetenschappen, theologie, rechten of archeologie. Alles wat met het buitenland te maken heeft of andere volkeren en culturen, boeit hen ook. Ze dragen graag hun kennis over en informeren je over hun ervaringen. Met hun opgewektheid en positiviteit zijn ze graag geziene personen. Tijd verspillen aan (in hun ogen) nutteloze zaken doen ze niet. Daardoor kan opruimen, schoonmaken of zorg besteden aan eigen uiterlijk soms onder de maat zijn.

 

Steenbok - 23 december t/m 20 januari

Steenbok kinderen komen vaak ouder en serieuzer over dan hun leeftijdsgenootjes. Ze nemen meer verantwoordelijkheid op zich dan altijd goed voor ze is. Daarom verwachten ze soms van anderen ook meer dan gegeven kan worden. Naarmate ze ouder worden, openen ze zich meer en leren ze onbevangen en vrolijk te zijn. Deze kinderen werken hard en willen graag iets bereiken. Ze genieten ervan als ze een belangrijke taak mogen vervullen waarmee ze het algemene belang dienen want dat maakt hen nuttig.

Steenbok kinderen kunnen hard zijn voor zichzelf maar ook voor anderen en een sarcastische humor ontwikkelen. Daarmee bestrijden ze hun eigen serieuze kijk op het leven. Deze kinderen zijn vaak nuchter en houden zich vooral bezig met de werkelijkheid en de zaken van alledag. Voor anderen zijn ze een rots in de branding en voor goede vrienden iemand waarop je kunt vertrouwen. Als ze ouder zijn, worden ze ambitieus en streven er naar om de maatschappelijke ladder zo hoog mogelijk te bestijgen.

 

Waterman - 21 januari t/m 18 februari

Waterman kinderen houden van nieuwe ontwikkelingen en zijn overal voor in. Ze kunnen met iedereen overweg en staan overal voor open. Deze kinderen hebben een vrije geest en vinden dat iedereen op deze aarde gelijk is. Onrechtvaardigheid stuit hen tegen de borst. Ze zijn individualist maar streven er naar om alles zoveel mogelijk met anderen te delen. Vrienden zijn belangrijk voor ze maar alleen als er voldoende ruimte en vrijheid is om een eigen weg te gaan. De omgang met hen is wat oppervlakkig en algemeen. Alleen de echte insider krijgt de ware aard te zien.

Waterman kinderen hebben interesse voor exacte vakken en technologie. Wanneer ze ouder worden, kan er interesse ontstaan voor astrologie of paranormale zaken. Deze kinderen voelen zich één met de groep en tijdens groepsprocessen. Zij willen het beste voor iedereen zonder zichzelf te verloochenen. Problemen ontstaan als de behoeften strijdig zijn maar ook dan wordt er naar een rechtvaardige oplossing gestreefd. Dit kind komt altijd op voor anderen die oneerlijk worden behandeld.

 

Vissen - 19 februari t/m 20 maart

Vissen kinderen zijn gevoelig van aard en pikken de sfeer en stemmingen op uit hun omgeving. Dat maakt hen beïnvloedbaar en wisselend in hun reacties. Als een spons zuigen ze alles op wat hen in het uiterste geval oververmoeid kan maken. Het is voor hen heel belangrijk om uit de buurt te blijven van negatief denken personen omdat dat snel zijn weerslag heeft op een Vissen kind. Positief gezien voelen ze erg goed aan wat er speelt bij de ander en leven daarom sterk mee. Ze zijn ook erg behulpzaam en vooral betrokken bij de minder bedeelden.

Vissen kinderen bouwen hun bewustzijn op door alles wat ze tegenkomen in anderen en daaruit te selecteren. Het is belangrijk dat ze zichzelf als een losstaand individu gaan zien ten opzichte van de buitenwereld. Sommigen die daar moeite mee hebben, kunnen meelopers worden en hun identiteit ontlenen aan sterkere en krachtiger mensen om hen heen. Soms de verkeerden. Ook hebben ze gemakkelijk de neiging om te vluchten, in een droomwereld of andere minder prettige zaken die verslavingen kunnen veroorzaken.

« vorige top volgende »

© CathDesign.nl | Powered by CMSimple | Login