Pagina
Menu

Prognoses

Prognoses zijn toekomsttendensen

Astrologie is een uitstekend middel om helder te krijgen in welke richting je levenspad zich gaat ontwikkelen en om te zien welke thema's er aan de orde zijn en komen. Door drie verschillende technieken toe te passen, krijgen we een zo duidelijk mogelijk beeld van de kansen die zich in de toekomst voordoen en die je zo bewust mogelijk kunt gebruiken.

Transits
De transits zijn de planeetstanden van dit moment geprojecteerd om je geboortehoroscoop. Zij geven duidelijkheid over de situatie van dit moment en veroorzaken de gebeurtenissen. Hier gaat het om. Onder invloed van deze energieën roepen wij situaties op in ons leven. Je kunt je voorstellen als je bewuster wordt van wat je oproept, je daar dan ook iets in kunt veranderen.

Secundaire directies
De secundaire directies geven de innerlijke groei weer. Bij de berekening van de secundaire directies hanteren we een tijdsleutel: één dag na de geboorte staat voor een jaar. Er ontstaat een nieuwe horoscoop die berekend wordt door je leeftijd van dit moment in dagen na de geboorte bij je geboortedag op te tellen. De horoscoopcirkel draait als het ware en laat zien wat de innerlijke groei van dat moment is.

Vanuit deze horoscoop nemen we niet alleen de innerlijke ontwikkeling waar, maar krijgen we ook een beeld van de wijze waarop de persoon reageert op de gebeurtenissen. Tevens kun je zien wat hij in verhouding tot zijn geboortehoroscoop al heeft opgelost of misschien juist heeft gecreëerd. De secundaire directies geven de innerlijke reactie weer op de uiterlijke omstandigheden. Hoe de  gebeurtenis op je inwerkt en wat het met je doet.

Jaarhoroscoop
Als laatste techniek maken we een jaarhoroscoop die de tendensen van een jaar weerspiegelt. Een solaar of jaarhoroscoop wordt berekend op grond van de zonnestand tijdens de geboorte en omgerekend naar de huidige tijd en de huidige woonplaats.

Wat bij de prognoses altijd voorop staat, is dat je zelf je keuzes bepaalt en dat je nooit mag verwachten dat een astroloog dat voor je doet. De astroloog is een soort richtingwijzer.

 

« vorige top volgende »

© CathDesign.nl | Powered by CMSimple | Login