Pagina
Menu

Relatieadvies

Het is erg fascinerend om zicht te krijgen op jezelf en je relaties aan de hand van gezamenlijke horoscopen. De mensen die wij om ons heen verzamelen, hebben altijd een functie, waarde of doel in ons leven. Of wij dat nu als positief of negatief ervaren, is helemaal niet zo interessant. Ze zijn er en waarom zijn ze er? Dat zegt ons eigenlijk veel meer.

Natuurlijk streven wij zoveel mogelijk naar relaties waarin we vervulling vinden. Wanneer er problemen optreden hebben die hun oorsprong in jezelf, je bent uit balans. De ander is eigenlijk de spiegel waarin je jezelf kunt aanschouwen om je bewust te worden van datgene wat je dwars zit of waar aan gewerkt moet worden.

Kwaliteiten en conflicten in een relatie
Vanuit de horoscoop kun je zien waarom je elkaar aantrekt en wat de les is die hieruit geleerd moet worden. Door de horoscopen om elkaar heen te zetten, zie je waar er onderling contact gemaakt wordt. Deze informatie maakt ons duidelijk waar de hindernissen, obstakels en conflicten liggen in de relatie maar ook waar de positieve kwaliteit te vinden is, die gebruikt kan worden om problemen op te lossen.

Heb je de mogelijkheid om meer te weten te komen over de horoscopen van mensen uit je vriendenkring, dan krijg je ook heel veel informatie over jezelf en de thema's die je in anderen aantrekt zo ook met familie- en relatiehoroscopen.

De functie van een relatie
Er kan ook een op zichzelf staande relatiehoroscoop of composiet gemaakt worden, die ontstaat door het gemiddelde te nemen van de twee geboortehoroscopen van de partners. Vanuit deze horoscoop kunnen we vooral lezen wat de functie is van de relatie en hoe de omgeving hier op reageert. Deze techniek kan ook in werkrelaties gebruikt worden om b.v. te zien of er een goed samenwerkingsverband kan ontstaan.

De partners kunnen in deze composiet een wisselende rol innemen al naar gelang de interactie die tussen beiden plaats vindt. Ook is duidelijk te zien welk thema je 'meeneemt' vanuit je persoonlijke geboortehoroscoop.

 

« vorige top volgende »

© CathDesign.nl | Powered by CMSimple | Login